Kisainfo

Aikataulut

Lauantaina 12.8. järjestetään avoin luokka ja mestariluokan karsinta.

Sunnuntaina 13.8. järjestetään alokasluokka, voittajaluokka ja mestariluokan finaali.

 

aikataulu
aikataulusu

Lähtölistat ja tulokset

Lähtölistat on julkaistu 7.8.2023. Lähtölistat ja tulokset päivittyvät Drive-tiedostoon: Lähtölistat ja tulokset

Kisakirje

Kisakirje on lähetetty kaikille kilpailijoille 3.8.2023, ja se löytyy myös täältä: Kisakirje

Tuomarit

Ylituomari: Tytti Lintenhofer

ALO: Riikka Timonen
AVO: Hannele Pirttimaa
VOI: Kirsi Petäjä

MES karsinta: Jaana Karppinen
MES finaali: Tytti Lintenhofer, Iiris Harju

Varatuomarit: Iiris Harju (la), Jaana Karpinen (su)

 

Kisapaikka

SM-kilpailut järjestetään Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa keinonurmipohjaisessa hallissa. Lue lisää kisapaikasta ja hallin järjestelyistä täältä! Linkin takaa löydät myös halli- ja aluekartan.

Kilpailut käydään kahdella kentällä yhtä aikaa. Kisakehä on kooltaan 20 x 18 metriä. Kentät rajataan läpinäkymättömin sermein suoritusrauhan takaamiseksi. Hallissa on tilaa yleisölle sekä häkkialue.

Hallin ympäristössä on loistavat ulkoilumahdollisuudet sekä koirien uittopaikka.

Turistikoirat

Turistikoirat (ei-kisaavat koirat) ovat tervetulleita alueelle, mutta niitä ei saa tuoda halliin. Myös turistikoirien tulee olla rokotettu Kennelliiton ohjeistuksen mukaisesti, rokotustodistus tulee ottaa mukaan.

Oheisohjelma

Kisapaikaltamme löytyy myös oheisohjelmaa niin kisaajille kuin turisteille. Kisaajana saat ilmoittautumisen yhteydessä kalastusluvan, jolla pääset kokeilemaan kalastusta ongintapisteellämme, joka sijaitsee hallin pihalla. Lisäksi arvomme arvontaan osallistujien kesken mm. Back on trackin 100e lahjakortin sekä Sokos hotelsin 2 hengen yhden yön lahjakortin (toinen la ja toinen su). Arvonnat suoritetaan ennen palkintojen jakoa.

Molempina päivinä voi harrastaa myös aarteenetsintää, kun kisatonttu piilottaa hallin alueelle pieniä aarrepusseja päivän aikana (kellonajoista tiedotetaan kisapaikalla). Ulkokentällä on mahdollisuus pelata mölkkyä omatoimisesti ja hallin seinältä löytyy ohjeita jumppailuun, saattaa muutama ohjattu yllätysjumppakin per päivä tapahtua.

Kisapaikan läheisyydestä löytyy lyhyt ohjattu lenkkipolku, jonka varrelta löytyy erilaisia pieniä tehtäviä piristämään.

Sisällä meidän lounge-tilassa on varattu kartonkia ja kyniä joukkue-esittelyjä varten, jotka kiinnitetään hallin seinään, näin pääsemme tutustumaan toisiimme uudella tavalla. Loungesta löytyy myös hauska yhdistelytehtävä koskien toimikuntaa.

Lisäksi viihtymisvastaavamme Tuomasta voi nykäistä hihasta jos jokin viihtymisessä askarruttaa tai haluaa kuulla vaikka vitsin! Tuomaksen tunnistaa viihtymisvastaavan paidasta.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään kisoissamme!

 

Ilmoittautuminen

Noudatamme ilmoittautumisessa SPKL valintakriteereitä ja SM-kilpailuiden järjestämisohjetta. Ilmoittautuminen rally-tokon SM-kilpailuihin 2023 on päättynyt ja kaikilla ilmoittautuneille (yksilökisaajat ja joukkueenjohtajat) on laitettu sähköpostia.

Mikäli ilmoittautumiseen liittyen herää kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen ilmo.rt23@gmail.com.

Juoksuiset nartut saavat osallistua kilpailuun vain MES-luokassa.

 

 

Majoitus

Joensuun ympäristöstä löytyy lukuisia majoitusmahdollisuuksia. Lue lisää majoitustarjouksista kilpailijoille.