Ilmoittautuminen alkaa 4.7. klo 8

Ilmoittautuminen rally-tokon SM-kilpailuihin tapahtuu erillisellä lomakkeella ajalla 4.7.-16.7.2023. Lomakkeet avautuvat 4.7. klo 8.00 ja sulkeutuvat 16.7. klo 22.00.

YKSILÖKILPAILIJOIDEN ILMOITTAUTUMISLOMAKE: https://forms.gle/KhqJPZkY3jjACRN2A

JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMISLOMAKE: https://forms.gle/sNBvNpG5C4Py9hBD6

HUOM! MES-luokan koiran osalta tulee aina täyttää myös yksilölomake, eli joukkueessa kisaava mestariluokan koira tallennetaan molemmille lomakkeille.

Ilmoittautumismaksu 35 eur/koirakko + 45 eur/joukkue. Joukkueen kaikki koirat ilmoitetaan samalla lomakkeella. Juoksuiset nartut vain MES luokassa. Noudatamme ilmoittautumisessa SPKL valintakriteereitä ja SM-kilpailuiden järjestämisohjetta. Ilmoittautumisajan päätyttyä järjestäjä tarkastaa koirakoiden osallistumisoikeuden, ja mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kilpailuluokkien enimmäiskoiramäärä, suorittaa karsinnan valintakriteerien mukaisesti.

Lomakkeen lähetyksestä tulee sähköpostilla automaattinen vastaanottokuittaus. Lisäksi lähetetään erillinen kuittausviesti, kun ilmoittautumistiedot on tarkastettu.

Jos et saa kuittausviestiä kolmen vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta, ota yhteyttä osoitteeseen ilmo.rt23@gmail.com.

Kun mestariluokan karsintaan ja joukkuekilpailuun päässeet kilpailijat ovat selvillä, lähetämme sähköpostilla maksuohjeet. Salasanan Virkkuun saa maksukuittia vastaan. Virkku menee kiinni 28.7.23 klo 20:00.