Oheisohjelma

Kisapaikaltamme löytyy myös oheisohjelmaa niin kisaajille kuin turisteille. Kisaajana saat ilmoittautumisen yhteydessä kalastusluvan, jolla pääset kokeilemaan kalastusta ongintapisteellämme, joka sijaitsee hallin pihalla. Lisäksi arvomme arvontaan osallistujien kesken mm. Back on trackin 100e lahjakortin sekä Sokos hotelsin 2 hengen yhden yön lahjakortin (toinen la ja toinen su). Arvonnat suoritetaan ennen palkintojen jakoa.

Molempina päivinä voi harrastaa myös aarteenetsintää, kun kisatonttu piilottaa hallin alueelle pieniä aarrepusseja päivän aikana (kellonajoista tiedotetaan kisapaikalla). Ulkokentällä on mahdollisuus pelata mölkkyä omatoimisesti ja hallin seinältä löytyy ohjeita jumppailuun, saattaa muutama ohjattu yllätysjumppakin per päivä tapahtua.

Lyhyt ohjattu lenkkipolku, jonka varrelta löytyy erilaisia pieniä tehtäviä piristämään.

Sisällä meidän lounge tilassa on varattu kartonkia ja kyniä joukkue-esittelyjä varten, jotka kiinnitetään hallin seinään, näin pääsemme tutustumaan toisiimme uudella tavalla. Loungesta löytyy myös hauska yhdistelytehtävä koskien toimikuntaa.

Lisäksi viihtymisvastaavamme Tuomasta voi nykäistä hihasta jos jokin viihtymisessä askarruttaa tai haluaa kuulla vaikka vitsin! Tuomaksen tunnistaa viihtymisvastaavan paidasta.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään kisoissamme!