Rally-tokon kisamaiset treenit 7.5.2023 SM-kisapaikalla

Tervetuloa rally-tokon kisanomaisiin treeneihin su 7.5.2023 Liperiin!

Kisanomaiset treenit järjestetään Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa (Pärnävaarantie 32, 80400 Liperi), jossa kilpaillaan elokuussa rally-tokon SM-kilpailut. Treenit ovat siis erinomainen mahdollisuus päästä testaamaan hallia ja olosuhteita! Osallistumalla tuet SM-kisojen järjestelyjä.

Kisamaisissa treeneissä koirakko pääsee suorittamaan valmiin rally-tokoradan kisamaisesti. Tuomaria treeneissä ei ole eikä pisteitä jaeta, mutta järjestäjät toimivat kehässä häiriöhenkilöinä ja pyrkivät antamaan suullista palautetta radasta. Treeniapua tarjotaan ohjaajan näin toivoessa.

Kisanomaisissa treeneissä joka luokalle on tarjolla kaksi rataa. Treenit järjestetään puolilämpimässä hallissa, kahdella väliaidoin toisistaan erotetulla kentällä yhtä aikaa. Toisella kentällä radat treenataan järjestyksessä alo-avo-voi-mes ja toisella kentällä mes-voi-avo-alo. Molemmilla kentillä radat aloitetaan klo 12.30.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake ja maksamalla osallistumismaksu: https://forms.gle/Yo2GtTHpqyxtLq2d6

Yhden radan hinta on 6€. Jos osallistut samalla koiralla molemmille radoille, hinta on yhteensä 10€. Maksa osallistumismaksu rally-tokon SM 2023 tilille FI05 8146 9710 3135 44, viitenumero 22279. Lähetä maksukuitti viimeistään 5.5. osoitteeseen ilmo.rt23@gmail.com.

Treenit järjestää rally-tokon SM-kilpailujen järjestämistoimikunta (JoA ry ja PoKS ry).