Uutiset

Oheisohjelma

Kisapaikaltamme löytyy myös oheisohjelmaa niin kisaajille kuin turisteille. Kisaajana saat ilmoittautumisen yhteydessä kalastusluvan, jolla pääset kokeilemaan kalastusta ongintapisteellämme, joka sijaitsee hallin pihalla. Lisäksi arvomme arvontaan osallistujien kesken mm. Back on trackin 100e lahjakortin sekä Sokos hotelsin 2 hengen yhden yön lahjakortin (toinen la ja toinen su). Arvonnat suoritetaan ennen palkintojen jakoa.

Molempina päivinä voi harrastaa myös aarteenetsintää, kun kisatonttu piilottaa hallin alueelle pieniä aarrepusseja päivän aikana (kellonajoista tiedotetaan kisapaikalla). Ulkokentällä on mahdollisuus pelata mölkkyä omatoimisesti ja hallin seinältä löytyy ohjeita jumppailuun, saattaa muutama ohjattu yllätysjumppakin per päivä tapahtua.

Lyhyt ohjattu lenkkipolku, jonka varrelta löytyy erilaisia pieniä tehtäviä piristämään.

Sisällä meidän lounge tilassa on varattu kartonkia ja kyniä joukkue-esittelyjä varten, jotka kiinnitetään hallin seinään, näin pääsemme tutustumaan toisiimme uudella tavalla. Loungesta löytyy myös hauska yhdistelytehtävä koskien toimikuntaa.

Lisäksi viihtymisvastaavamme Tuomasta voi nykäistä hihasta jos jokin viihtymisessä askarruttaa tai haluaa kuulla vaikka vitsin! Tuomaksen tunnistaa viihtymisvastaavan paidasta.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään kisoissamme!

Kisakirje lähetetty osallistujille

Kaikille osallistujille on 3.8. lähetetty kisakirje. Mikäli viestiä ei näy, kurkkaathan myös roskapostin! Kirje löytyy myös verkkosivujen kisainfosta.

Lähtölistat päivitetään nettisivuille noin ma-ti 7.-8.8.23, ne elävät koko ajan ja siksi ne julkaistaan viimeistään 8.8.23.

Tällä hetkellä Virkussa on koiria 167, ja joukkueita 30.

Muistattehan että jokaisen koiran on käytävä ELL tarkastuksessa ennen starttia. MES-FINAALIN koirakoille ei ole uutta ELL tarkkia sunnuntaina.

Palkintojen jako on sisällä, häkkipaikkoja tulee sisälle. Kuvauspiste ulkona. Telttoja on hankala pystyttää (hiekka-sorapohja, pitäsi olla paljon painoja)

Tupakointi on kiellettyä aitojen sisäpuolella.

Ole yhteydessä, jos joku asia askarruttaa. Muista ilmoittaa mahdollisesti MES-koirakon juoksusta, jotta voimme siirtää koirakon viimeisenä starttilistalle.

Verkkokaupan tuotteiden (vaatteet, lippikset, kuksat) haku on ETKOJEN yhteydessä perjantaina 11.8 // sekä infopisteestä lauantai aamuna. Etkoista tulee aikataulu myöhemmin, starttilistoineen ja muine ohjeineen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA POHJOIS-KARJALAAN!

Rally-tokon SM-kisojen etkot

Lämpimästi tervetuloa etkoilemaan kisanomaiseen treeniin Pärnävaaran koiraurheilukeskukselle rally-tokon SM kisoja pe 11.8. klo 17 alkaen.

Tarjolla kisanomainen treeni, jossa ei jaeta palkintoja, eikä ole pisteenlaskua. Tarjolla jokaiselle luokalle valmis rata sekä lähtölistat, talkoolaisia opastamassa radalle. Kehäkoko sekä lämmittelyalue on sama kuin viikonlopun arvokisoissa ja myös hallin pohja (kulkusuunnat yms) kuin koko viikonlopun. Radalla ns. tuomari+ajanottaja tuomassa kisamaisuutta. Treenin on tarkoitus mahdollistaa tutustuminen kisahalliin ennen arvokisoja ja viritäytyä kisatunnelmaan.

HUOM! SM-kisaan osallistuvilla koirakoilla etusija ilmoittautumiseen 23.7. saakka! Tämän jälkeen otetaan ilmoittautumiset vastaan myös muilta koirakoilta.
Koirakon ei tarvitse osallistua viikonlopun joukkue- tai yksilökilpailuun, vaan nämä treenit ovat avoimet kaikille halukkaille 23.7. jälkeen! Eli myös ns. turistikoirakot voivat osallistua 🙂
Ilmoittautuminen päättyy 7.8.

Radat pyörivät kahdella kentällä, toisella ALO-AVO ja toisella VOI-MES, osallistumisrajoitus ALO-AVO 40 koirakkoa, VOI-MES 30 koirakkoa
Hinta 5e/suoritus
Ilmoittaudu lomakkeella https://forms.gle/EtLxkzeJeGXSAVdA7
Maksa osallistumismaksu rally-tokon SM 2023 tilille FI05 8146 9710 3135 44, viitenumero 22279. Lähetä maksukuitti viimeistään 9.8. osoitteeseen ilmo.rt23@gmail.com

Etkot järjestää rally-tokon SM-kilpailujen järjestämistoimikunta (JoA ry ja PoKS ry)

Ilmoittautuneisiin otettu yhteyttä

Kaikille ilmoittautuneille (yksilökilpailijat ja joukkueenjohtajat) on laitettu viestiä 18.7.2023. Tarkistathan myös roskapostikansion!

Osallistumismaksun maksamalla (35e/kilpailija ja 45e/joukkue) saat salasanan Virkkuun. Virkun ilmottautuminen on nyt auki ja se sulkeutuu 28.7.2023 klo 20.00. Teethän ilmoittautumisesi ennen sitä.

Mikäli ilmoittautumisesta herää kysyttävää, SM-kisojen ilmotiimi auttaa mielellään: ota yhteyttä ilmo.rt23@gmail.com.

Tervetuloa kilpailemaan!

Ilmoittautuminen alkaa 4.7. klo 8

Ilmoittautuminen rally-tokon SM-kilpailuihin tapahtuu erillisellä lomakkeella ajalla 4.7.-16.7.2023. Lomakkeet avautuvat 4.7. klo 8.00 ja sulkeutuvat 16.7. klo 22.00.

YKSILÖKILPAILIJOIDEN ILMOITTAUTUMISLOMAKE: https://forms.gle/KhqJPZkY3jjACRN2A

JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMISLOMAKE: https://forms.gle/sNBvNpG5C4Py9hBD6

HUOM! MES-luokan koiran osalta tulee aina täyttää myös yksilölomake, eli joukkueessa kisaava mestariluokan koira tallennetaan molemmille lomakkeille.

Ilmoittautumismaksu 35 eur/koirakko + 45 eur/joukkue. Joukkueen kaikki koirat ilmoitetaan samalla lomakkeella. Juoksuiset nartut vain MES luokassa. Noudatamme ilmoittautumisessa SPKL valintakriteereitä ja SM-kilpailuiden järjestämisohjetta. Ilmoittautumisajan päätyttyä järjestäjä tarkastaa koirakoiden osallistumisoikeuden, ja mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin kilpailuluokkien enimmäiskoiramäärä, suorittaa karsinnan valintakriteerien mukaisesti.

Lomakkeen lähetyksestä tulee sähköpostilla automaattinen vastaanottokuittaus. Lisäksi lähetetään erillinen kuittausviesti, kun ilmoittautumistiedot on tarkastettu.

Jos et saa kuittausviestiä kolmen vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta, ota yhteyttä osoitteeseen ilmo.rt23@gmail.com.

Kun mestariluokan karsintaan ja joukkuekilpailuun päässeet kilpailijat ovat selvillä, lähetämme sähköpostilla maksuohjeet. Salasanan Virkkuun saa maksukuittia vastaan. Virkku menee kiinni 28.7.23 klo 20:00.

Verkkokauppa on auki!

Rally-tokon SM-kilpailujen 2023 verkkokaupassa myydään tuotteita uniikilla rally-toko SM 2023 -logolla. Tarjolla on huppareita, t-paitoja, lippiksiä sekä kupilkoja painatuksella.

Katso valikoima ja tilaa nyt: https://1a9jz2zr.finqustore.com/

Vaatteita tilatessasi muista lisätä haluamasi väri ja koko kassalla lisätietokenttään!

Tuotteet tilataan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän tilausten deadline on 25.6.2023 johon toivotaan suurinta osaan seuralaisten tilauksista. Toinen erän tilausten deadline on 29.7.2023, johon kisaajat voivat tilata haluamansa tuotteet. Tuotteet maksetaan verkkokaupassa ja tuotteet noudetaan kisaviikonloppuna kisapaikalta.

Vaatteet toimittaa Bellabit ja kupilkat luonnollisesti Kupilka.

Rally-tokon kisamaiset treenit 7.5.2023 SM-kisapaikalla

Tervetuloa rally-tokon kisanomaisiin treeneihin su 7.5.2023 Liperiin!

Kisanomaiset treenit järjestetään Pärnävaaran koiraurheilukeskuksessa (Pärnävaarantie 32, 80400 Liperi), jossa kilpaillaan elokuussa rally-tokon SM-kilpailut. Treenit ovat siis erinomainen mahdollisuus päästä testaamaan hallia ja olosuhteita! Osallistumalla tuet SM-kisojen järjestelyjä.

Kisamaisissa treeneissä koirakko pääsee suorittamaan valmiin rally-tokoradan kisamaisesti. Tuomaria treeneissä ei ole eikä pisteitä jaeta, mutta järjestäjät toimivat kehässä häiriöhenkilöinä ja pyrkivät antamaan suullista palautetta radasta. Treeniapua tarjotaan ohjaajan näin toivoessa.

Kisanomaisissa treeneissä joka luokalle on tarjolla kaksi rataa. Treenit järjestetään puolilämpimässä hallissa, kahdella väliaidoin toisistaan erotetulla kentällä yhtä aikaa. Toisella kentällä radat treenataan järjestyksessä alo-avo-voi-mes ja toisella kentällä mes-voi-avo-alo. Molemmilla kentillä radat aloitetaan klo 12.30.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake ja maksamalla osallistumismaksu: https://forms.gle/Yo2GtTHpqyxtLq2d6

Yhden radan hinta on 6€. Jos osallistut samalla koiralla molemmille radoille, hinta on yhteensä 10€. Maksa osallistumismaksu rally-tokon SM 2023 tilille FI05 8146 9710 3135 44, viitenumero 22279. Lähetä maksukuitti viimeistään 5.5. osoitteeseen ilmo.rt23@gmail.com.

Treenit järjestää rally-tokon SM-kilpailujen järjestämistoimikunta (JoA ry ja PoKS ry).

Myyntipaikat rally-tokon SM-kilpailuissa

Rally-tokon SM-kilpailut on yrityksille erinomainen mahdollisuus päästä esittelemään tuotteitaan ja myymään niitä aktiivisille koiraharrastajille! 

Kisoihin on tarjolla myyntipaikkoja yrityksille. Myyntipaikat ovat ulkona ja ne ovat sähköttömiä. Yrityksen tulee tuoda tarvitsemansa esittelytarvikkeet (pöytä, mahdollinen teltta) mukanaan, tarjoamme vain paikan myyntitorilla. Yhden myyntipaikan hinta on 50e. 

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä ja näkyvyydestä rally-tokon SM-kilpailuissa, tarjoamme myös erilaisia sponsoripaketteja. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteydenotot myyntipaikkoihin ja sponsorointiin liittyen: rallytokosm2023@gmail.com

Majoitustarjoukset kilpailijoille

Lietsu Boutique Aparthotel tarjoaa kilpailijoille Joensuussa majoitusta 11.8.-14.8.23, 1-3 vrk, seuraavasti:

 • Hotellihuoneisto yhdelle karjalaisella aamiaisella 105 e/vrk
 • Hotellihuoneisto kahdelle karjalaisella aamiaisella 125 e/vrk
 • Hintoihin sisältyvät pysäköinti, kuntosalin käyttö ja yksi tunnin yksityinen saunavuoro saatavuuden mukaan
 • Lisämaksu lemmikistä 15 e/vrk (enintään kaksi)
 • Peruutus veloituksetta 24 h ennen saapumista (klo 16.00)
 • Varaukset saatavuuden mukaan varauskoodilla ”RALLYJNS” (tai vastaava) suoraan nettisivuiltamme www.lietsuhotel.fi, sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puh. 044 7520 500
Greenstar Hotel Joensuu tarjoaa kilpailijoille Joensuussa majoitusta 11.-13.8.2023 seuraavasti:
 
 • Huonehinta  -10% päivän alimmasta huonehinnasta
 • Aamiainen 10  eur/hlö, lemmikkilisä 20 eur/viipymä
 • Varaukset suoraan hotellista puhelimella (puh. 010 4239390) tai emaililla (joensuu@greenstar.fi), varaustunnus  RALLY-TOKO,  tai www.greenstar.fi/joensuu koodilla SPORT10

Pärnävaaran Loman mökkimajoituskohteet löytyvät sivuilta  parnavaaranloma.com, varaussivustona toimii lomarengas.fi. Tervetuloa tutustumaan mökkitarjontaamme! Lemmikit ovat tervetulleita pientä lisämaksua vastaan. 

Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa majoitusta Joensuussa 11.-13.8.2023 seuraavasti:

 • 125€/1hh/vrk standard
 • 135€/2hh/vrk standard
 • Hinta sisältää lemmikkilisän
 • Varaukset www.sokoshotels.fi varauskoodilla BRALLYTOKO23
 • Tapahtumahinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan 21.7. saakka.